Google Heeft Met De Pixel 3 Werkelijk Waar Een Pareltje Uitgebracht

Het spreekt voor zich dat de meeste smartphones niet het ‘voltooide artikel’ zijn wanneer ze worden gestart; vervelende bugs zijn aanwezig, belangrijke functies ontbreken vaak en er is een duidelijk argument om te zeggen dat u pas zes maanden na release een nieuwe handset moet aanraken, wanneer updates problemen hebben opgelost en meer functionaliteit hebben toegevoegd. Een nieuwe mobiele telefoon kopen is daarom misschien slim, als je de telefoons van Google bijvoorbeeld langs de samsung s7 los toestel legt kun je zien dat de Pixel 3 veel sterker is.

De Update Van De Google Pixel 3 Was Geweldig Dit Jaar

Geen enkele telefoon bewijst deze mening meer dan de onlangs door Google uitgebrachte Pixel 3; een geweldig apparaat dat beschikt over een fantastisch ontwerp, een geweldige camera en veelzijdige software, maar een apparaat dat is opgezadeld met meer dan een groot deel van de problemen. Vroege adoptanten hebben het waarschijnlijk nooit zo slecht gehad.

 

Er Waren Nog Wat Bugs En Problemen Met De Vorige Versie van De Google Pixel

Sommige gebruikers meldden dat hun sms-berichten op mysterieuze wijze verdwenen, terwijl anderen vonden dat de camera van de handset – het meest opvallende verkoopargument – standvastig weigerde te werken. Eigenaars van de grotere Pixel 3 XL-variant werden geplaagd door een tweede notch, terwijl anderen ontdekten dat hun schermen willekeurig begonnen te flikkeren, waardoor het leek alsof hun telefoon bezeten was door boze geesten. Wanneer je problemen oplost met de LG-gemaakte OLED-schermen op het kleinere Pixel 3-model, was het geen gemakkelijke geboorte. Wat hardware-lanceringen betreft, is de Pixel 3 een doozy geweest.