Het Aanvragen En Gebruiken Van Een Creditcard Kan Bepaalde Risico’s Meebrengen

Hoewel het aanvragen van een creditcard niet ingewikkeld hoeft te zijn, kan dit bepaalde risico’s met zich meebrengen. Nadat u een kaart hebt aangevraagd, kijkt de uitgever van de creditcard naar uw inkomsten, kredietgeschiedenis en de documenten die u in uw aanvraag heeft verstrekt om te bepalen of u een sollicitant met een hoog of laag risico bent. In dat geval is financieel vergelijken altijd een slim idee. Je wil natuurlijk zeker weten dat je bij een creditcard vergelijken de beste voorwaarden krijgt.

In wezen zijn ze op zoek naar signalen die aantonen dat u een sollicitant bent met een laag risico die het vermogen heeft om het geld dat u leent terug te betalen. Hoewel het cruciaal is om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de deelnamevereisten, zijn er nog andere manieren om uw instemmingskansen te vergroten bij het aanvragen van een nieuwe creditcard.

Gebruik deze gids voor 12 tips, waaronder wat u moet doen voordat u uw aanvraag indient en uw aanvraag indient, plus de fouten die u moet vermijden bij het aanvragen van een nieuwe creditcard.

Neem Je Tijd

Het is nooit een goed idee om snel dingen te snappen, en het is uw recht als consument om de bank te beoordelen voordat deze u beoordeelt. Spring niet bij de eerste creditcard deal die je ziet, want dat is meestal niet de juiste voor jou. Besteed in plaats daarvan enige tijd aan het vergelijken van uw creditcardopties en uw onderzoek, zodat u een kaart kunt vinden die past bij uw financiële behoeften.

Ken Je Behoeften

Er zijn veel soorten creditcards die geschikt zijn voor verschillende soorten kaarthouders die beschikbaar zijn op de creditcardmarkt. Voordat u begint met zoeken, besteedt u wat tijd aan het nadenken over wat u wilt, nodig heeft en kunt betalen met uw volgende creditcard.

Als u bijvoorbeeld de eerste creditcard aanvraagt ​​die u aanvraagt, wilt u misschien een studentencreditcard aanvragen als u bent ingeschreven voor een universiteit of TAFE, overweeg dan om een ​​lage-kredietcreditcard als u de rentekosten wilt behouden bij een minimum of betaal een creditcard met een laag inkomen om ervoor te zorgen dat u aan de deelnamevereisten voldoet.

Als u een regelmatige spender bent die regelmatig zijn saldo terugbetaalt, kan een frequent flyer-creditcard u belonen voor uw uitgaven. Als u een aantal grote ticketitems in gedachten heeft maar uw rentekosten laag wilt houden, kan een creditcard met een aankoopbedrag van 0% van pas komen.

Anders, als u moeite hebt om een ​​bestaande schuld terug te betalen, kan een tegoedoverdrachtscarditekaart met een promotieaanbod van 0% u helpen uw financiën onder controle te krijgen.